Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προστασία Δαπέδων Scotchgard
 
 
 

Προστασία Δαπέδων Scotchgard

 
Αντοχή και γυαλάδα που διαρκεί, με λιγότερη συντήρηση από την MicroClean.
 
 
 
 
Το ScotchgardTM Stone Floor Protector προσφέρει ένα δάπεδο πολύ ανθεκτικό με λιγότερη εργασία και σημαντική μείωση του κόστους. Ένα δάπεδο λαμπερό με πολύ μεγάλες αντοχές σε γδαρσίματα, λεκιάσματα και μαύρα σημάδια.

Κατάλληλο για τσιμέντο, μάρμαρο, μωσαϊκό και άλλες πορώδεις πέτρινες επιφάνειες.

  • Ένα καθαρό και γυαλισμένο δάπεδο λέει πολλά για την εικόνα του χώρου σας. Το ScotchgardTM Stone Floor Protector έχει μοναδικά ανθεκτική σύσταση που αντέχει μέχρι 6 φορές περισσότερο σε γδαρσίματα και γρατζουνιές από μαλακότερα ακρυλικά προϊόντα.
  • Επιπλέον η υδροφοβική δομή τους, παρέχει ένα φράγμα έναντι εισχώρησης νερού, άλλων υγρών και βρωμιάς.
  • Μειώνοντας τη χρήση χημικών το ScotchgardTM Stone Floor Protector προσφέρει μια επαναστατική λύση για την φροντίδα των δαπέδων. Απαιτούνται σημαντικά λιγότερες στρώσεις το χρόνο, δεν χρειάζονται χημικά αφαιρετικά ή υλικά κρυσταλοποίησης και η εντατική εργασία που τα συνοδεύει.
  • Μειώνοντας το εργατικό κόστος και την χρήση χημικών που σχετίζονται με την προστασία και την συντήρηση των δαπέδων, η εφαρμογή του 3Μ ScotchgardTM Stone Floor Protector, μπορεί να μειώσει την ετήσια δαπάνη προστασίας, συντήρησης και καθαρισμού του δαπέδου μέχρι και 60%, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την διάρκεια ζωής του δαπέδου.