Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μοκέτες - Τάπητες - Χαλιά
 
 
 

Μοκέτες - Τάπητες - Χαλιά

 
Εξειδικευμένες μέθοδοι οικολογικού καθαρισμού για όλες τις ποιότητες και τύπους ταπήτων
 
 
 
 
Η εταιρεία καθαρισμού MicroClean, με έδρα της το Αιγάλεω, αναλαμβάνει επιτόπιους καθαρισμούς χαλιών και ταπήτων με άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία. Επίσης παραλαμβάνουμε, καθαρίζουμε, ασφαλίζουμε και παραδίδουμε στους χρόνους που επιθυμείτε, τις μοκέτες, τα χαλιά, τα παπλώματα, τις κουβέρτες σας.

  • Χάρη στις προηγμένες μεθόδους που χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς χαλιών και μοκετών, ξαναφέρνουμε στο σπίτι σας τα χαλιά και τις μοκέτες σαν καινούργια απομακρύνοντας όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες που βρίσκονται και αναπτύσσονται στο εσωτερικό τους. Σεβόμενοι κάθε υλικό, έχουμε αναπτύξει ασφαλείς μεθόδους καθαρισμού με υλικά Micro-splitting, προστατεύοντας ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες όπως είναι ένα χειροποίητο χαλί.
  • Στους καθαρισμούς χαλιών, δεν χρησιμοποιούμε χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια που αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, χλώρια και άλλες χημικές ουσίες που επιβαρύνουν εσάς και το μικροπεριβάλλον που ζείτε και εργάζεστε.
  • Στους καθαρισμούς χαλιών, εφαρμόζουμε προστασία Βραδυφλεγίας που έχει την ιδιότητα να μειώνει την παροχή οξυγόνου και να δυσχεραίνει την εξάπλωση μιας φωτιάς μέσα από τις ινώδεις επιφάνειες του σπιτιού σας.
  • Προστατεύουμε τις μοκέτες, τα χαλιά και τους τάπητες του χώρου σας από τη φθορά, κάθε είδους λεκέδες και την ηλιακή ακτινοβολία με την εφαρμογή Νανοτεχνολογίας - Αδιαβροχοποίησης. Δημιουργείται ένα μη ορατό διάφανο στρώμα στις ίνες κάθε επιφάνειας χωρίς να σφραγίζονται οι πόροι και έτσι, της επιτρέπουμε να αναπνέει χωρίς να υπάρχει κίνδυνος εισχώρησης και σταθεροποίησης της βρωμιάς. Το χαλί σας με αυτόν τον τρόπο καθαρίζεται πολύ εύκολα μόνο με λίγο νερό και χωρίς να χρειάζεται χρήση ισχυρών χημικών καθαριστικών.

Διαβάστε περισσότερα για το τρόπο που δρουν και τα αποτελέσματα που φέρνουν τα προϊόντα νανοτεχνολογίας