Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Microsplitting
 
 
 

Micro-splitting

 
H νέα βραβευμένη τεχνολογία Micro-splitting (μικρο-διάσπαση), είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού, γιατί διασπά τα μόρια των ρύπων σε άτομα έως και 5.000.000 φορές, χωρίς χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα.
 
 
 
 
Τα χημικά καθαριστικά, απορρυπαντικά και σαπούνια παλιάς τεχνολογίας, αφήνουν χημικά τασιενεργά κατάλοιπα κ.α., απαιτούν πολύ νερό & τριβή για να συγκεντρώσουν τους ρύπους στην επιφάνεια ώστε να απομακρυνθούν με το ξέβγαλμα. H προηγμένη τεχνολογία μικροδιάσπασης Micro-splitting, που χρησιμοποιείται από τα συνεργεία καθαρισμού μας, διασπά τα μόρια των ρύπων επί τόπου σε εκατομμύρια άτομα, τα οποία απομακρύνονται εύκολα και το κυριότερο, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα.

Τα χημικά των καθαριστικών απορρυπαντικών επιβαρύνουν τόσο την υγεία των πελατών μας και ειδικά των μικρών παιδιών και των κατοικίδιων ζώων, όσο και τη διάρκεια ζωής των ταπήτων και ταπετσαριών των επίπλων που καθαρίζουμε.

Η νέα παγκόσμια τεχνολογία Micro-splitting εφαρμόζεται ήδη σε χιλιάδες οικίες και σε πολύ απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, θέατρα, κινηματογράφους, τρένα, λεωφορεία, αυτοκίνητα, πλοία, θαλαμηγούς κ.ά., ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η νέα προηγμένη τεχνολογία Micro-splitting είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, δεν περιέχει τασιενεργά απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού.

H Micro-splitting δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνιους συσσωρευμένους ρύπους, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

H Micro-splitting είναι ιδανική τεχνολογία για τέλεια αποτελέσματα σε πολύ ευαίσθητα υφάσματα και χαλιά (μεταξωτά, σύμμεικτα μαλλί-μετάξι, ολόμαλλα, δερμάτινα, βαμβακερά κ.α.). Δοκιμάστε άφοβα τη νέα προηγμένη τεχνολογία Micro-splitting, με τη βοήθειά της MicroClean, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού που αντιμετωπίζετε.