Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμός  Σκαφών Microsplitting
 
 
 

Καθαρισμός Σκαφών Micro-splitting

 
 
 
 
Η τεχνολογία Micro-splitting εφαρμοσμένη από τη MicroClean, σε πολύ απαιτητικούς χώρους όπως είναι οι καθαρισμοί θαλαμηγών, οι καθαρισμοί πλοίων και γενικά οι καθαρισμοί σκαφών ιδιωτικών και μη, ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο όρος μικροδιάσπαση αναφέρεται στην ιδιότητα της τεχνολογίας Micro-splitting να διασπά τα μόρια των ρύπων σε άτομα έως και 5.000.000 φορές. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, καταφέρνουμε να απομακρύνουμε εύκολα στη συνέχεια τους διασπασμένους ρύπους χωρίς να αφήνουμε κατάλοιπα στις επιφάνειες που καθαρίζουμε.

Για τον καθαρισμό του σκάφους σας, τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τη νέα προηγμένη τεχνολογία Micro-splitting η οποία είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν περιέχει τασιενεργά απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού.

Έτσι, στο μικροπεριβάλλον του σκάφους που μοιράζεστε εσείς και η οικογένειά σας δεν υπάρχει η επιβάρυνση που αφήνουν στις επιφάνειες τα κοινά απορρυπαντικά.