Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμός Αυτοκινήτων Microsplitting
 
 
 

Καθαρισμός Αυτοκινήτων Micro-splitting

 
Καθαρισμός αυτοκινήτων με την χρήση της τεχνολογίας Micro-splitting.
 
 
 
 
Η MicroClean, εφαρμόζει την τεχνολογία Micro-splitting σε πολύ απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους όπως είναι αυτοκίνητα, πλοία, θαλαμηγοί, ξενοδοχεία, χώροι εστίασης, θέατρα, κινηματογράφοι κ.α., ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο όρος μικροδιάσπαση αναφέρεται στην ιδιότητα της τεχνολογίας Micro-splitting να διασπά τα μόρια των ρύπων σε άτομα έως και 5.000.000 φορές. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, καταφέρνουμε να απομακρύνουμε εύκολα στη συνέχεια τους διασπασμένους ρύπους χωρίς να αφήνουμε κατάλοιπα στις επιφάνειες που καθαρίζουμε.

Για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τη νέα προηγμένη τεχνολογία Micro-splitting, η οποία είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν περιέχει τασιενεργά, απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες, εξοικονομώντας έως και 90% ενέργεια και κατανάλωση νερού. Έτσι, στο μικροπεριβάλλον του αυτοκινήτου που μοιράζεστε εσείς και η οικογένειά σας δεν υπάρχει η επιβάρυνση που αφήνουν στις επιφάνειες τα κοινά απορρυπαντικά.