Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Ξενοδοχείων
 
 
 

Καθαρισμοί Ξενοδοχείων

 
Οι καθαρισμοί ξενοδοχείων είναι απαραίτητοι για τη διασφάλιση υγιείνών χώρων για εσάς προσωπικά, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους πελάτες σας. Οι καθαρισμοί ξενοδοχείων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε ξενοδοχείου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Βασικό κριτήριο επιλογής για το ξενοδοχείο που θα διαμείνουμε είναι η υγιεινή και η καθαριότητα των χώρων του. Το ίδιο κριτήριο καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το επίπεδο του ξενοδοχείου. Η MicroClean, με πιστοποιημένα προϊόντα Micro-splitting χωρίς επιβαρυντικούς παράγοντες (χλώρια, τασιενεργά κλπ), δίνει έμφαση στο τρίπτυχο «προστασία του περιβάλλοντος – οικονομία – αποδοτικότητα» σχεδιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν τους καθαρισμούς ξενοδοχείων. Σύμβουλος καθαριότητας επισκέπτεται το χώρο του ξενοδοχείου και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα.

Οι καθαρισμoί ξενοδοχείων με τα μάτια της MicroClean


Στη MicroClean, σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον, για να απολαμβάνετε στο έπακρο την εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου σας. Στοχεύουμε στην όσο το δυνατό πιο οικολογική διαχείρισή του!

Γι’ αυτούς τους λόγους στους καθαρισμούς ξενοδοχείων δεν χρησιμοποιούμε χημικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια που αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, φθείρουν τις επιφάνειες και επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα μέσα στο ξενοδοχείο. Αντίθετα, στους καθαρισμούς ξενοδοχείων επιλέγουμε να εφαρμόζουμε προηγμένες οικολογικές μεθόδους μικροδιάσπασης (Micro-splitting) που έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα μόρια του ρύπου που έχουν κατακαθίσει σε μια επιφάνεια σε εκατομμύρια μικρότερες και λιγότερο σύνθετες δομές, τα άτομα, ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα και χωρίς να μένουν κατάλοιπα σε αυτές. Ένα άλλο κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους καθαρισμούς ξενοδοχείων, είναι η προστασία.

Σε έναν καθαρό χώρο έχουν απομακρυνθεί όλες οι βρωμιές και οι λεκέδες όμως δεν διασφαλίζεται η προστασία του σε επερχόμενους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι σημαντικό στους καθαρισμούς ξενοδοχείων, οι επιφάνειες να μπορούν να διατηρηθούν καθαρές για μεγάλο διάστημα και να αναδεικνύονται διαρκώς. Αυτή τη λειτουργία επιτελεί η Νανοτεχνολογία στην οποία βασίζονται οι περισσότερες μέθοδοι προστασίας που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας στον καθαρισμό ξενοδοχείων και σε πλήθος διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Η Νανοτεχνολογία εστιάζει σε μια πολύ μικρή δομή σωματιδίων, τα νανοσωματίδια, τα οποία μπορούν να σφραγίσουν τους πόρους της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζονται έτσι ώστε να μη μπορούν τα σωματίδια του ρύπου να εισχωρήσουν και να σταθεροποιηθούν σε αυτήν. Καθώς λοιπόν τα σωματίδια αυτά δε μπορούν να εισχωρήσουν στο υλικό, παραμένουν στην επιφάνειά του και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με λίγο νερό.