Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Σπιτιών
 
 
 

Καθαρισμοί Σπιτιών

 
Οι καθαρισμοί σπιτιών είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιεινούς χώρους για εσάς και την οικογένειά σας. Οι καθαρισμοί σπιτιών από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε χώρου του σπιτιού.
 
 
 
 
Το 80 – 90% του χρόνου της ζωής μας, τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους. Τα σπίτια «ζουν» και αυτά χάρη σε εμάς που τα κατοικούμε και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όπως και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, πρέπει να τα φροντίζουμε, αλλά και να προσέχουμε να τα διατηρούμε «υγιή» για το δικό μας καλό.

Άτομο της εταιρείας μας με εμπειρία στους καθαρισμούς σπιτιών, επισκέπτεται το χώρο σας, σημειώνει τους προβληματισμούς και τις ανάγκες σας, προτείνει λύσεις και σας αναλύει τα βήματα που θα ακολουθήσουν για να έχετε έναν υγιή και καθαρό χώρο. Με πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα φιλοσοφίας Micro-splitting χωρίς χλώρια και άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες, χαμηλού κόστους, μπορούμε να σας παραδώσουμε ένα αποτέλεσμα καθαριότητας αντάξιο των επιθυμιών σας.

Στη MicroClean οι καθαρισμοί σπιτιών έχουν έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο. Την υγεία, την ασφάλεια και την καλή ψυχολογική διάθεση σας. Η εταιρεία μας με τα άριστα ειδικευμένα και διακριτικά συνεργεία μας και κάνοντας χρήση καινούργιων και εγκεκριμένων αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει εξειδικευμένους καθαρισμούς σπιτιών και ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση.

Οι καθαρισμοί σπιτιών μπορεί να περιλαμβάνουν την προστασία δαπέδων, τον καθαρισμό των ινωδών επιφανειών (μοκέτες, χαλιά, στρώματα κ.τ.λ) και άλλες ειδικές υπηρεσίες που θα κάνουν το χώρο σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό.