Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Προσόψεων Κτιρίων
 
 
 

Καθαρισμοί Προσόψεων Κτιρίων

 
Καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων, κάθετων επιφανειών και υαλοπινάκων από την MicroClean.
 
 
 
 
Το γυαλί φαίνεται πως ανακαλύφθηκε τυχαία από Φοίνικες εμπόρους όταν, προσπαθώντας να ανάψουν φωτιά στην άμμο, παρατήρησαν το σχηματισμό μιας ρευστής διαφανούς μάζας. Τα παλαιότερα ευρήματα από γυαλί χρωματισμένο με μεταλλικά οξείδια παρατηρούνται στην Αίγυπτο τη 2η χιλιετία π.Χ. Η τεχνική δεν άργησε να διαδοθεί με αποτέλεσμα σήμερα το γυαλί να χρησιμοποιείται σε ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών σε όλο τον κόσμο. Στην αρχιτεκτονική και την κατασκευή κτιρίων το γυαλί χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων ως υλικό κατασκευής προσόψεων. Όπως όμως συμβαίνει σε όλα τα υλικά, έτσι και οι γυάλινες προσόψεις όταν εφαρμόζονται σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ πιο εκτεθειμένες σε ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως καυσαέριο , σκόνη, άλατα, όξινη βροχή και λοιπά. To αποτέλεσμα είναι να χάνουν πολύ γρήγορα την εντυπωσιακή τους όψη και αντανάκλαση και να κρίνονται απαραίτητοι οι καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων. Επίσης, όταν τα σημεία δεν είναι εύκολα προσβάσιμα είναι πολύ δύσκολη η καθημερινή φροντίδα τους.
 

MicroClean και καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων

 
Εδώ έρχεται η MicroClean, με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την εμπειρία που διαθέτουν τα συνεργεία της στους καθαρισμούς προσόψεων κτιρίων, να δώσει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Τα υλικά μας, πιστοποιημένα και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, μας βοηθούν να απομακρύνουμε άλατα, καυσαέρια, ρύπους κ.α από επιφάνειες όπως υαλοπίνακες, μάρμαρα, αλουμίνια.

Η συστηματική φροντίδα και οι τακτικοί καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων, δίνει στα κτίρια λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, Αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας που δεν θα πρέπει να αφαιρέσετε από το κτίριο σας.