Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Μωσαϊκών
 
 
 

Καθαρισμοί Μωσαϊκών

 
Το μωσαϊκό - ψηφιδωτό δάπεδο αντέχει πολύ στο χρόνο. Η προστασία των μωσαϊκών κρίνεται απαραίτητη, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους.
 
 
 
 
Διακόσμηση δαπέδου, τοίχου ή οροφής με πολύχρωμες κατεργασμένες μικρές ψηφίδες από πέτρα, μάρμαρο, τερακότα ή γυαλί, που συγκολλούνται στερεά σε ένα στρώμα κονιάματος. Από τα αρχαιότερα ψηφιδωτά που σώζονται είναι αυτό από την Πομπηία με την αναπαράσταση του Μ. Αλέξανδρου στη μάχη της Ισσού. Τα πολύχρωμα ψηφιδωτά γνώρισαν μεγάλη ανάπτυξη στην αρχαιότητα, τόσο που μπορεί να πει κανείς πως δεν υπήρχε αρχοντικό σπίτι που δεν είχε.

Τα μωσαϊκά μάρμαρα, μετά τους φυσικούς γρανίτες, αντέχουν περισσότερο από όλα τα υλικά, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Η προστασία μωσαϊκών με την εφαρμογή Scotchgard προστασίας που προτείνει η MicroClean, αναδεικνύει όλη την φυσική ομορφιά τους. Τα ScotchgardTM Floor Protectors έχουν μοναδικά ανθεκτική σύσταση που αντέχει μέχρι 6 φορές περισσότερο σε γδαρσίματα και γρατζουνιές από μαλακότερα ακρυλικά προϊόντα.

Επιπλέον, η υδροφοβική δομή τους παρέχει ένα φράγμα έναντι εισχώρησης νερού, άλλων υγρών και ρύπων. Το Scotchgard TM Floor Protector απλώνεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Τα μωσαϊκά μπορούν να παραδοθούν σε χρήση σε 1 ώρα. Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο για την εφαρμογή. Το υλικό περιέχεται σε μια σφραγισμένη σακούλα, ώστε να μην υπάρχει επαφή με το χημικό ή στάξιμο ή τυχαία ανάμειξη.