Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Λινόλεουμ, Laminate
 
 
 

Καθαρισμοί Λινόλεουμ, Laminate

 
Δάπεδα φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, με καθαρισμούς Λινόλεουμ, Laminate από την MicroClean.
 
 
 
 
Λινόλεουμ: Το λινόλεουμ είναι ένα προϊόν δαπέδου φτιαγμένο από ρητίνες δένδρου, λινέλαιο, λινάτσα, φελλό και ξυλάλευρο. Είναι ένα αρκετά δυνατό και ανθεκτικό προϊόν, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανικό σε χώρους με περισσότερους κινδύνους φθοράς και μεγάλη κινητικότητα. Εφαρμόζεται σήμερα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία χώρων, σε οικιακά κτίρια, επαγγελματικούς χώρους καθώς και χώρους με μεγάλες απαιτήσεις πχ ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία και δημόσια κτίρια κλπ. Τα πλεονεκτήματα του υλικού είναι πολλά:

  • Διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και προσφέρει τοξικολογική ασφάλεια.
  • Είναι βραδυφλεγές, δυσκολεύει δηλαδή την εξάπλωση μιας φωτιάς.
  • Έχει την ιδιότητα να απορροφά τους ήχους, είναι δηλαδή ηχομονωτικό.
  • Τέλος, το υλικό του ευνοεί την εύκολη και οικονομική συντήρησή του αλλά είναι αρκετά ευαίσθητο στα χημικά καθαριστικά και απορρυπαντικά, καθιστώντας έτσι τις μεθόδους των συνεργείων καθαρισμού μας ιδανικές για την περιποίησή του.

Laminate: Είναι εύκολο να υπάρξει σύγχυση ανάμεσα στα ξύλινα δάπεδα και τα δάπεδα Laminate, καθώς μοιάζουν μεταξύ τους. Το Laminate είναι ένα φυλλόμορφο είδος δαπέδου, αρκετά πιο οικονομικό και με πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το φυσικό ξύλινο δάπεδο συνδυάζοντας λειτουργικότητα, άνεση και αντοχή. Είναι πολύ ανθεκτικό στη φθορά, αντιστατικό και αντιολισθητικό, φιλικό και υγιεινό για τον χώρο χωρίς την έκλυση επιβλαβών ουσιών, βραδυφλεγές και εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση. Τα συνεργεία μας σέβονται κάθε υλικό και γι’ αυτό βρίσκουμε πάντα την ιδανική πρόταση καθαρισμού.