Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Κτιρίων
 
 
 

Καθαρισμοί Κτιρίων

 
Οι καθαρισμοί κτιρίων είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιεινό περιβάλλον για εσάς, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους ανθρώπους που φιλοξενείτε. Οι καθαρισμοί κτιρίων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Οι καθαρισμοί κτιρίων αποτελούν ένα βασικό κομμάτι τόσο της δικής τους όσο και της δικής μας λειτουργικότητας και αναφέρονται στη συστηματική φροντίδα τους. Ένας φωτεινός, καθαρός και τακτοποιημένος χώρος , μας εμπνέει να λειτουργήσουμε μέσα σ’ αυτόν με καλή διάθεση, όρεξη και δημιουργικότητα. Από την άλλη πλευρά, ένας επιβαρυμένος χώρος μας προκαλεί συχνά σωματικά συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο ή ζαλάδα αλλά ακόμη και ψυχολογικά όπως κακή διάθεση ή στρες. Μας «αρρωσταίνει», υποβαθμίζοντας έτσι συνολικά την ποιότητα ζωής μας.

Ο όρος του «άρρωστου κτιρίου» χρησιμοποιείται για να εκφράσει την κακή κατάσταση της υγείας τμήματος των ενοίκων, η οποία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα ενοχλήματα, που αποδίδονται αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική ρύπανση του αέρα (ρινίτιδες -αλλεργικές και μη, ιγμορίτιδες, δερματοπάθειες, επιπεφυκίτιδες, ημικρανίες, αίσθημα κούρασης κ.α). Βακτήρια, ιοί και μύκητες αποτελούν και αυτά μέρος του προβλήματος της εσωτερικής ρύπανσης των κτιρίων. Αξιοσημείωτο είναι πως ο εξωτερικός αέρας με τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, τους άκαυστους υδρογονάνθρακες, το μονοξείδιο του άνθρακα κ.λ.π είναι 10 έως 100 φορές λιγότερο ρυπασμένος από τον αέρα στο εσωτερικό ενός άρρωστου κτιρίου! Η σωματική και ψυχική μας υγεία λοιπόν επηρεάζεται σε ένα μεγάλο μέρος από την επίδραση του περιβάλλοντός μας. Είναι ένας λόγος παραπάνω να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε!

Οι καθαρισμoί κτιρίων με τα μάτια της MicroClean

Στη MicroClean, σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Θέλουμε να απολαμβάνετε στο έπακρο το χώρο στον οποίο εργάζεστε, μένετε, δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα στοχεύουμε στην υγιεινή και οικολογική διαχείρισή του! Γι’ αυτούς τους λόγους δε χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς κτιρίων χημικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια παλιάς τεχνολογίας τα οποία αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, φθείρουν τις επιφάνειες και επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο μας. Αντίθετα, για τον καθαρισμό κτιρίων επιλέγουμε να εφαρμόζουμε προηγμένες οικολογικές μεθόδους μικροδιάσπασης (Micro-splitting) που έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα μόρια του ρύπου που έχουν κατακαθίσει σε μια επιφάνεια σε εκατομμύρια μικρότερες και λιγότερο σύνθετες δομές, τα άτομα, ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα και χωρίς να μένουν κατάλοιπα σε αυτές.

Ένα άλλο κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους καθαρισμούς κτιρίων, είναι η προστασία τους. Σε έναν καθαρό χώρο έχουν απομακρυνθεί όλοι οι ρύποι και οι λεκέδες όμως δεν διασφαλίζεται η προστασία του σε επερχόμενους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι σημαντικό στους καθαρισμούς κτιρίων, οι επιφάνειες να μπορούν να διατηρηθούν καθαρές για μεγάλο διάστημα και να αναδεικνύονται διαρκώς. Αυτή τη λειτουργία επιτελεί η Νανοτεχνολογία - αδιαβροχοποίηση στην οποία βασίζονται οι περισσότερες μέθοδοι προστασίας που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας σε πλήθος διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Η Νανοτεχνολογία εστιάζει σε μια πολύ μικρή δομή σωματιδίων, τα νανοσωματίδια, τα οποία μπορούν να σφραγίσουν τους πόρους της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζονται έτσι ώστε να μη μπορούν τα σωματίδια του ρύπου να εισχωρήσουν και να σταθεροποιηθούν σε αυτήν. Καθώς λοιπόν τα σωματίδια αυτά δε μπορούν να εισχωρήσουν στο υλικό, παραμένουν στην επιφάνειά του και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με λίγο νερό.

MicroClean και αρχικός καθαρισμός κτιρίων

Οι νεόκτιστοι, ή ανακαινισμένοι χώροι, συγκεντρώνουν μεγάλη ποσότητα σκόνης εξαιτίας των εργασιών που έχουν προηγηθεί μέσα σ’ αυτούς. Για να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον θα είναι κατάλληλο και υγιές για εργαζόμενους και επισκέπτες πρέπει να καθαρίζονται προσεκτικά και σχολαστικά. Οι καθαρισμοί κτιρίων από την MicroClean, υπόσχονται και προσφέρουν ιδανικό αποτέλεσμα:

  • Καθαρισμοί κτιρίων με την χρήση προηγμένου εξοπλισμού, υψηλών προδιαγραφών, που βασίζεται σε αθόρυβα μηχανήματα καθαρισμού, τα οποία απολυμαίνουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά τις πολυετείς ακαθαρσίες
  • Καθαρισμοί κτιρίων με την εργασία των έμπειρων και καταρτισμένων ανθρώπων που απασχολεί, οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους

Κατά την πορεία του καθαρισμού κτιρίου θα δείτε με έναν «μαγικό» τρόπο το κτίριο σας να μεταμορφώνεται σιγά-σιγά από χώρο όπου κυριαρχούσαν οι φωνές των συνεργείων και οι σκόνες σε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

MicroClean και τακτικός καθαρισμός κτιρίων.

Το 80 – 90% του χρόνου της ζωής μας, τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους. Τα κτίρια «ζουν» και αυτά χάρη σε εμάς που τα κατοικούμε και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όπως και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς πρέπει να τα φροντίζουμε ήδη από το κατασκευαστικό τους στάδιο, αλλά και να προσέχουμε να τα διατηρούμε «υγιή» για το δικό μας καλό.

Για τον λόγο αυτό και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, ασφάλεια και καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει εξειδικευμένους καθαρισμούς κτιρίων και ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή για χαλάρωση.