Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Γραφείων
 
 
 

Καθαρισμοί Γραφείων

 
Οι καθαρισμοί γραφείων είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιείς χώρους για σας, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους ανθρώπους που τα επισκέπτονται. Οι καθαρισμοί γραφείων από την MicroClean προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε γραφείου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Ο εργασιακός μας χώρος αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας για εμάς και τους επισκέπτες μας. Δέχεται μεταφερόμενους ρύπους είτε ατμοσφαιρικούς όπως είναι η σκόνη και το καυσαέριο είτε σωματικούς όπως είναι τα δαχτυλικά αποτυπώματα, υπολείμματα τροφών, ατυχήματα από καφέδες, τσιγάρα κλπ. Η ποιότητα της εσωτερικής ατμόσφαιρας είναι σημαντική για την υγεία τη δική μας, των υπαλλήλων και των επισκεπτών μας. Έρευνες έχουν δείξει πως ο εσωτερικός αέρας πολλές φορές είναι περισσότερο επιβαρυμένος από τον εξωτερικό. Η MicroClean έχει αναπτύξει πρόγραμμα καθαρισμού γραφείων με εξειδικευμένα μηχανήματα και τεχνικές και είναι σε θέση άμεσα και οικονομικά να καθαρίσει, να αφυγράνει, να απομακρύνει οσμές από έπιπλα, μοκέτες, χαλιά, δάπεδα, Η/Υ και να διατηρεί το χώρο σας κάθε ημέρα σε ένα υψηλό επίπεδο.

Για τον λόγο αυτό και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, ασφάλεια και καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει εξειδικευμένους καθαρισμούς γραφείων και ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή χαλάρωση.

Οι καθαρισμoί γραφείων με τα μάτια της MicroClean

Στη MicroClean, σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Θέλουμε να απολαμβάνετε στο έπακρο το γραφείο στο οποίο εργάζεστε, μένετε, δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα στοχεύουμε στην οικολογική διαχείρισή του! Γι’ αυτούς τους λόγους δε χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς γραφείων χημικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια που αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, φθείρουν τις επιφάνειες και επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο μας. Αντίθετα, για τον καθαρισμό γραφείων επιλέγουμε να εφαρμόζουμε προηγμένες οικολογικές μεθόδους μικροδιάσπασης (Micro-splitting) που έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα μόρια του ρύπου που έχουν κατακαθίσει σε μια επιφάνεια σε εκατομμύρια μικρότερες και λιγότερο σύνθετες δομές, τα άτομα, ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα και χωρίς να μένουν κατάλοιπα σε αυτές.

Ένα άλλο κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον καθαρισμό γραφείων, είναι η προστασία. Σε έναν καθαρό χώρο έχουν απομακρυνθεί όλες οι βρωμιές και οι λεκέδες όμως δεν διασφαλίζεται η προστασία του σε επερχόμενους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι σημαντικό στους καθαρισμούς γραφείων, οι επιφάνειες να μπορούν να διατηρηθούν καθαρές για μεγάλο διάστημα και να αναδεικνύονται διαρκώς. Αυτή τη λειτουργία επιτελεί η Νανοτεχνολογία στην οποία βασίζονται οι περισσότερες μέθοδοι προστασίας που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας σε πλήθος διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Η Νανοτεχνολογία εστιάζει σε μια πολύ μικρή δομή σωματιδίων, τα νανοσωματίδια, τα οποία μπορούν να σφραγίσουν τους πόρους της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζονται έτσι ώστε να μη μπορούν τα σωματίδια του ρύπου να εισχωρήσουν και να σταθεροποιηθούν σε αυτήν. Καθώς λοιπόν τα σωματίδια αυτά δε μπορούν να εισχωρήσουν στο υλικό, παραμένουν στην επιφάνειά του και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με λίγο νερό.