Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων
 
 
 

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

 
Οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιεινό περιβάλλον για εσάς, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους πελάτες σας. Οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Το 80 – 90% του χρόνου της ζωής μας, τον περνάμε σε εσωτερικούς χώρους. Τα κτίρια «ζουν» και αυτά χάρη σε εμάς που τα κατοικούμε και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Όπως και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, πρέπει να τα φροντίζουμε ήδη από το κατασκευαστικό τους στάδιο αλλά και να προσέχουμε να τα διατηρούμε «υγιή» για το δικό μας καλό.

Σύνδρομο του άρρωστου κτιρίου.

Ο όρος χρησιμοποιείται για να εκφράσει την κακή κατάσταση της υγείας τμήματος των ενοίκων, η οποία χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα ενοχλήματα, που αποδίδονται αποκλειστικά και μόνο στην εσωτερική ρύπανση του αέρα (ρινίτιδες -αλλεργικές και μη, ιγμορίτιδες, δερματοπάθειες, επιπεφυκίτιδες, ημικρανίες, αίσθημα κούρασης κ.α). Βακτήρια, ιοί και μύκητες αποτελούν και αυτά μέρος του προβλήματος της εσωτερικής ρύπανσης των κτιρίων.

Για όλους αυτούς τους λόγους και έχοντας αδιαπραγμάτευτο στόχο την υγεία, την ασφάλεια και την καλή ψυχολογική σας διάθεση, η εταιρεία μας με τα άριστα εκπαιδευμένα και διακριτικά συνεργεία καθαρισμού και με την χρήση νέων, εγκεκριμένων και αντιαλλεργικών προϊόντων καθαρισμού, σας παρέχει ένα περιβάλλον ιδανικό για δημιουργία ή χαλάρωση.