Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Αυτοκινήτων
 
 
 

Καθαρισμοί Αυτοκινήτων

 
Οικολογικοί καθαρισμοί αυτοκινήτων με υλικά Micro-splitting για καθαρό σαλόνι αυτοκινήτου χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών, με τέλεια αποτελέσματα και απόλυτη ασφάλεια από την MicroClean.
 
 
 
 
Η MicroClean, αναλαμβάνει καθαρισμούς αυτοκινήτων με άριστη αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων στον ουρανό, τo σαλόνι, τις μοκέτες και όλες τις ταπετσαρίες (δερμάτινες, υφασμάτινες, πλαστικές), αποκλειστικά με μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Σας συστήνουμε έξτρα την εφαρμογή νανοπροστασίας - αδιαβροχοποίησης. Ειδικά για τον καθαρισμό αυτοκίνητου, προσφέρουμε πέρα από την προστασία των εσωτερικών επιφανειών και την εφαρμογή εξειδικευμένων υλικών για τις εξωτερικές επιφάνειες. Χάριν στις ιδιότητες των υλικών που χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς αυτοκινήτων, παρέχουμε μία αόρατη και διαρκή προστασία στο παρμπρίζ και στις επιφάνειες, εμποδίζοντας, σκόνες, αίματα από έντομα κ.α. να εισέλθουν στους πόρους της επιφάνειας, με αποτέλεσμα αυτά να αφαιρούνται πολύ εύκολα με λίγο νερό και να μην χρειάζεται να τρίψουμε την επιφάνεια με μηχανικά ή χημικά μέσα. Σε περίπτωση παγετού ή κατά την διάρκεια χιονοπτώσεων το υλικό επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του χιονιού και του παγετού αφού αυτά δεν βρίσκουν πόρους για να εισχωρήσουν και κυριολεκτικά βρίσκονται στον αέρα. Ταυτόχρονα, όταν το νερό της βροχής πέσει στο παρμπρίζ έχει την ιδιότητα να δημιουργεί μικρές φυσαλίδες οι οποίες απομακρύνονται μόνες τους από τον άνεμο κατά την οδήγηση. Έτσι η ορατότητα υπό βροχή, ή ομίχλη, βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό ενώ σε ταχύτητες άνω των 50 km δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται υαλοκαθαριστήρες, η ορατότητα για τον οδηγό είναι σχεδόν τέλεια.