Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Αιθουσών
 
 
 

Καθαρισμοί Αιθουσών

 
Οι καθαρισμοί αιθουσών για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιείνούς χώρους για εσάς και τους ανθρώπους που τους επισκέπτονται. Οι καθαρισμοί αιθουσών εκδηλώσεων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε δημόσιου χώρου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Εκθεσιακοί χώροι, αίθουσες συνεδριακού τουρισμού και αίθουσες για εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι αναπόσπαστα μέρη της διαχείρισης και της οργάνωσης εκδηλώσεων. Το υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα των φιλοξενούμενων οφείλει να υποστηρίζεται από αντίστοιχες προσεγγίσεις και στον τομέα της καθαρισμών αιθουσών.

Οι καθαρισμoί αιθουσών με τα μάτια της MicroClean

Η MicroClean, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και εξειδικευμένο προσωπικό με την παρουσία επόπτη καθαριότητας εγγυάται τον καθαρισμό αιθουσών με την μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή των χώρων. Στη MicroClean σεβόμαστε τόσο τον άνθρωπο όσο και το περιβάλλον. Θέλουμε να απολαμβάνετε στο έπακρο την καθαριότητα της αίθουσας στην οποία εργάζεστε, δραστηριοποιείστε και ταυτόχρονα στοχεύουμε στην οικολογική διαχείρισή της! Γι’ αυτούς τους λόγους δε χρησιμοποιούμε στους καθαρισμούς αιθουσών χημικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια που αφήνουν τασιενεργά κατάλοιπα, φθείρουν τις επιφάνειες και επιβαρύνουν σημαντικά την ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο μας.

  • Αντίθετα, για τον καθαρισμό αιθουσών επιλέγουμε να εφαρμόζουμε τις πιο προηγμένες οικολογικές μεθόδους μικροδιάσπασης (Micro-splitting) που έχουν την ιδιότητα να διασπούν τα μόρια του ρύπου που έχουν κατακαθίσει σε μια επιφάνεια σε εκατομμύρια μικρότερες και λιγότερο σύνθετες δομές, τα άτομα, ώστε να μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα και χωρίς να μένουν κατάλοιπα σε αυτή.

  • Ένα άλλο κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον καθαρισμό αιθουσών, είναι η προστασία. Σε έναν καθαρό χώρο έχουν απομακρυνθεί όλοι οι ρύποι και οι λεκέδες, όμως δεν διασφαλίζεται η προστασία του σε επερχόμενους επιβαρυντικούς παράγοντες. Είναι σημαντικό στους καθαρισμούς αιθουσών, οι επιφάνειες να μπορούν να διατηρηθούν καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα και να αναδεικνύονται διαρκώς. Αυτή τη λειτουργία επιτελεί η Νανοτεχνολογία στην οποία βασίζονται οι περισσότερες μέθοδοι προστασίας και καθαρισμού αιθουσών που χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας σε πλήθος διαφορετικών αναγκών των πελατών μας. Η Νανοτεχνολογία εστιάζει σε μια πολύ μικρή δομή σωματιδίων, τα νανοσωματίδια, τα οποία μπορούν να σφραγίσουν τους πόρους της επιφάνειας στην οποία εφαρμόζονται έτσι ώστε να μη μπορούν τα σωματίδια του ρύπου να εισχωρήσουν και να σταθεροποιηθούν σε αυτήν. Καθώς λοιπόν τα σωματίδια αυτά δε μπορούν να εισχωρήσουν στο υλικό, παραμένουν στην επιφάνειά του και μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με λίγο νερό.