Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Εταιρεία

 
 
Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Η MicroClean, είναι μια σύγχρονη εταιρεία, πιστοποιημένη με I.S.O. 9001:2008. Δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, καλύπτοντας όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη ενός κτιρίου.

Τα στελέχη της, με την πείρα που έχουν όσον αφορά στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, οργανώνουν ομάδες προσωπικού, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.
 
 
 
 
Οι ομάδες αυτές, αποτελούνται από επαγγελματίες καθαριστές, τεχνίτες και τεχνικούς, προσεκτικά επιλεγμένους, έμπειρους, αξιόπιστους και κυρίως συνεπείς στην ώρα και τα καθήκοντά τους.

Η εξειδίκευση των συνεργατών μας συμβάλει αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Η MicroClean, στελεχώνεται από ανθρώπους με όρεξη για το καλύτερο και μεράκι για τη λεπτομέρεια. Ανθρώπους που ερευνούν εξονυχιστικά οτιδήποτε αφορά στην ποιότητα και στην ασφαλή χρήση των υλικών που χρησιμοποιούνται. Αναζητούν και μελετούν τις νέες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα η εταιρεία να διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και πρωτοποριακά υλικά καθαρισμού!

Όλες οι υπηρεσίες μας αποτελούν τη βάση για την διασφάλιση της άνεσης και της ποιότητας ζωής στο εσωτερικό ενός κτιρίου. Άλλωστε, έχουμε συνεχή επικοινωνία με τον αρμόδιο του δικού σας χώρου, ώστε να διορθώνουμε, τροποποιούμε ή βελτιώνουμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια σας προβληματίζει.

Τα συνεργεία μας, ελέγχονται από επόπτες με αυστηρά κριτήρια και υψηλά στάνταρ. Η άψογη εμφάνιση και συντήρηση των χώρων σας, δεν θα σας απασχολεί πλέον γιατί... εμείς φροντίζουμε για όλα!