Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αποσμήσεις
 
 
 

Αποσμήσεις

 
Με τον όρο απόσμηση εννοούμε την βιοαποικοδόμηση των ουσιών που προκαλούν δυσοσμία.
 
 
 
 

Τι είναι οι αποσμήσεις και πως λειτουργεί το όζον:

 
Καθαρισμός και αποσμήσεις με όζον ( ενεργό οξυγόνο –O3) από τη MicroClean.
Το όζον είναι μια άχρωμη αέρια ένωση που αποτελείται από τρία άτομα οξυγόνου. Η ύπαρξη του τρίτου ατόμου στο μόριό του το καθιστά ιδιαίτερα δραστικό και γι’ αυτόν το λόγο το όζον αποκαλείται και ενεργό οξυγόνο. Η χρήση του είναι γνωστή σαν μία από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις για την καταπολέμηση της μόλυνσης από διάφορα βακτήρια. Είναι ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό και σε απόλυτη αντίθεση με καθαριστικά όπως σαπούνια, απορρυπαντικά, χλώρια, το όζον δεν αφήνει επιβλαβή κατάλοιπα ρύπανσης. Λόγω της δραστικότητάς του χρησιμοποιείται ευρέως σαν ισχυρό αντισηπτικό, δεδομένου ότι εξουδετερώνει ιούς, βακτήρια και μύκητες σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα πχ από το χλώριο, γιατί είναι περίπου 3.000 φορές πιο δραστικό από αυτό. Έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και μπορεί να σκοτώσει όλους τους γνωστούς ιούς στον αέρα και το νερό, εξουδετερώνοντας και τις πιο ισχυρές οσμές.

Το όζον διαχέεται εύκολα σε ένα χώρο απολυμαίνοντας και απομακρύνοντας αποτελεσματικά χημικούς ή βιολογικούς ρύπους. Καθαρίζει ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους από δυσάρεστες οσμές μούχλας και μυκήτων, σκοτώνει ιούς, μικρόβια και βακτήρια μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μετά τον καθαρισμό με όζον δε μένουν υποπροϊόντα εκτός από καθαρό οξυγόνο. Η όλη διαδικασία του καθαρισμού εφαρμόζεται από έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας μας οι οποίοι, αφού μετρήσουν την περιεκτικότητα του αέρα, θα επιτρέψουν και την πρόσβαση στο χώρο.

Πως χρησιμοποιούμε το όζον στις αποσμήσεις: Στη φύση, το όζον παράγεται ηλεκτρικά κατά τη διάρκεια ισχυρών καταιγίδων. Η εταιρία καθαρισμού Microclean στις αποσμήσεις, εφαρμόζει ακριβώς αυτή την μέθοδο της καταιγίδας, μετατρέποντας δηλαδή τεχνητά το οξυγόνο σε όζον, με την χρήση των κατάλληλων μηχανικών μέσων (οζονοποιητή).

  • Με τις αποσμήσεις καταστρέφονται τα βακτήρια, οι ιοί, οι μύκητες και τα βακτήρια. (γρίπη, H1N1, ηπατίτιδα Α κ.α)
  • Με τις αποσμήσεις εξουδετερώνονται οι τοξίνες, οι δηλητηριώδεις ενώσεις (όπως φορμαλδεΰδη, τολουόλιο, αμμωνία ) από τα έπιπλα, τα διακοσμητικά κλπ.
  • Με τις αποσμήσεις εξαλείφονται οι δυσάρεστες οσμές καπνού, αιθάλης, σκόνης, μούχλας, οσμές από μαγειρεμένες τροφές, δυσοσμίες από τουαλέτες κ.α. χωρίς χημικά ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.
  • Με τις αποσμήσεις διαλύεται ο καπνός.
  • Τέλος χρησιμοποιούμε τις αποσμήσεις σε νεόδμητα ή ανακαινισμένα κτίρια για την εξάλειψη της έντονης μυρωδιάς των βαφών.

Φέρνουμε έτσι την δύναμη της φύσης σπίτι σας, για αποτελεσματικότητα και ασφάλεια!