Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απεντομώσεις

 
Η MicroClean, πραγματοποιεί απεντομώσεις με βιοκτόνα προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο όρος "απεντομώσεις" αφορά τον έλεγχο και την καταπολέμηση του πληθυσμού των εντόμων. Οι απεντομώσεις αποτελούν μια μορφή έμμεσης απολύμανσης, δεδομένου ότι τα έντομα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και οι ετήσιες απεντομώσεις εξασφαλίζουν την αποφυγή απρόοπτων συναντήσεων με τους μικρούς αυτούς οργανισμούς.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται πλέον με εντομοκτόνα τα οποία δεν εμπεριέχουν κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία. Οι εφαρμογές απεντομώσεων γίνονται από πιστοποιημένα συνεργεία που χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φάρμακα.

Στις απεντομώσεις χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές όπως:

  • Απεντομώσεις με επάλειψη εντομοκτόνων σε μορφή gel.
  • Απεντομώσεις ψεκασμού με διαλύματα εντομοκτόνων.
  • Απεντομώσεις με παγίδες.
 

MicroClean και απεντομώσεις

 
Κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, κοριοί, ψύλλοι, ακάρεα, τσιμπούρια κλπ. Με υψηλό ρυθμό αναπαραγωγής και μεταφορείς παθογόνων βακτηρίων και μεταδοτικών ασθενειών, επιδρούν άμεσα στην υγεία και την ψυχολογία μας. Ευημερούν σε όλα τα οικοσυστήματα. Η MicroClean εφαρμόζει απεντομώσεις με βιοκτόνα προϊόντα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και απαλλάσσει τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους σας από ανεπιθύμητα έντομα και παράσιτα. Με το πέρας της εφαρμογής απεντόμωσης, βάσει προδιαγραφών H.A.C.C.P. εκδίδεται πιστοποιητικό από υγιεινολόγο.
 

Τι πρέπει να ξέρετε για τις απεντομώσεις

 
  • Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην απεντόμωση θα πρέπει προηγουμένως να έχει απομακρυνθεί η σκόνη και οι αλλεργιογόνοι παράγοντες που βρίσκονται στις επιφάνειες όπου θα γίνει απεντόμωση. Όσο πιο βαθιά εισχωρήσει το απεντομωτικό προϊόν, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η δράση του.
  • Οι επιφάνειες στις οποίες έγιναν απεντομώσεις δεν πρέπει να καθαριστούν για 3 ημέρες τουλάχιστον, για να δράσει καλύτερα το σκεύασμα της απεντόμωσης.
  • Ανά περιόδους 3-6 μηνών οι απεντομώσεις συνίσταται να επαναλαμβάνονται, ώστε να εξασφαλιστεί η μόνιμη καταπολέμηση των εντόμων.
  • Οι απεντομώσεις που πραγματοποιούνται με χρήση gel αποτελούν την αποτελεσματικότερη μέθοδο, αφού είναι ικανή να διαρκέσει έως και 5 φορές περισσότερο από έναν ψεκασμό. Το gel όμως δε μπορεί να εφαρμοστεί παντού : πχ στο κεντρικό φρεάτιο του κτιρίου σε περίπτωση προσβολής αυτού από παράσιτα. Δεν εμφανίζει αποτελεσματική δράση εκεί και γι΄αυτό δεν συνίσταται.
  • Το συνεργείο απεντόμωσης της ΜicroClean είναι σε θέση να αποφασίσει ποιά είναι η ιδανική μέθοδος για εσάς, γι’ αυτό συμβουλευτείτε μας.